Sayfa Yükleniyor...



Blog

Tüm Kategori Konuları

pankreas.jpg?fit=800%2C433&ssl=1
31/May/2019

Pankreas kanseri, karında midenin arka alt kısmında yatay olarak uzanan bir organ olan pankreasın dokularında başlar. Pankreasınız sindirime yardımcı enzimleri ve kan şekerini düzenlenmesine yardımcı olan hormonları salgılar.

Pankreas kanseri, teşhisi ve tedavisi zor bir kanser olup, dünyada en ölümcül dördüncü kanser sayılmaktadır. Modern yöntemlere rağmen henüz etkili bir ilaç tedavisi geliştirilemeyen pankreas kanserine ancak cerrahi yöntemler ile müdahale edilebilmektedir. Genellikle hızlı yayılım gösteren hastalık daha çok 60 yaş sonrası görülmekte ve pankreas kanserinde erken teşhis ise hastalığın tedavisi için en önemli faktör olarak kabul edilmektedir. Pankreas kanseri erken evrede teşhis edildiğinde özellikle Whipple ameliyatı ile başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.


dogal-sifa-footer

Doğal Şifa Lokman Hekim, tedavi edici sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez aracı olan hekim reçetelerini hastalar için doğru, güvenilir ürünlerle zenginleştirmeyi öncelikleri arasına almıştır. Bunu yaparken hekimlerimize de güçlü ve emin olacakları tedavi alternatiflerini doğru ve güvenilir ürünlerle sunmayı hedeflemiştir. "Derdi veren dermanınıda vermiştir" fıtratıyla çıktığımız yolculuğumuzda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Site içerisindeki tüm görseller ve metinlerin telif hakkı Doğal Şifa Lokman Hekimdedir